A hónap bejegyzései: február 2011

Költségmegtakarítás

Tudjuk és alapvetően elfogadjuk, hogy egy korszerű hulladékgazdálkodási rendszernek nem csak környezettudatosnak, hanem gazdaságosnak is kell lennie. Ez legtöbb esetben a korábbi költségek csökkentését jelenti. Elfogadjuk ezt a jelenlegi piaci helyzetben teljesen érthető gazdaságossági kihívást. Minden esetben úgy igyekszünk ajánlatunkat összeállítani, hogy az a példaértékű környezetvédelmi célok mellett azonnali és egyben hosszú távú tervezhető megtakarítást eredményezzen Megrendelőnk számára. Készek vagyunk meglévő rendszerek átvizsgálásával meghatározni az elérhető megtakarítás mértékét, a javasolt technológiákat és szolgáltatásokat felkínálni.

Kategória: Legfrissebb információk | Címke: | Hozzászólások kikapcsolva

Hulladékhasznosítás

Megrendelőinknél keletkező hulladékok tekintetében mindig a gazdaságosan elérhető maximális hasznosításra törekszünk. Különleges, de rögzíthető, hogy erre vonatkozó érdekeink azonosak a Megrendelőink érdekeivel. Magunk a hulladékok hasznosításában látunk és találunk hosszú távú érdeket mind magunk, mind Partnereink számára. A hulladékok környezetterhelést és tékozlást jelentő lerakását sújtó terhek várható és jelentős, folyamatos növekedéséből kizárólag a keletkező hulladékok maximális hasznosítása jelenthet kiutat és egyben megoldást. A hulladékok hasznosítása nem varázslat, hanem alapvető környezetvédelmi és egyben gazdasági cél mindenki számára. Ennek megvalósításán dolgozunk minden Partnerünk esetében.

Kategória: Legfrissebb információk | Címke: | Hozzászólások kikapcsolva

Hulladékgazdálkodás

Partnereink részére tapasztalataink alapján minden segítséget megadunk teljes hulladékgazdálkodási rendszerük optimalizálására. Igény szerint felmérjük a jelenleg működő rendszert és megoldásokat javaslunk egy gazdaságosabb, hatékonyabb, környezettudatosabb, egyben legtöbbször egyszerűbb hulladékgazdálkodás megvalósítására. Igény szerint Partnereink teljes hulladékgazdálkodási rendszerének kialakítását, (személyzet biztosításával történő) üzemeltetését, annak dokumentálását is vállaljuk. Szerződéseink alapján garantáljuk az általunk működtetett és kiszolgált hulladékgazdálkodási rendszerek eredményességét. Hisszük, hogy nekünk kell biztosítani ezen rendszerek észrevétlen, de magas színvonalú működését. Ezáltal Partnereink munkája az adott Cég alaptevékenységének mind nagyobb mértékben való eredményes megvalósítására fordítható.

Kategória: Legfrissebb információk | Címke: | Hozzászólások kikapcsolva

Személyes kapcsolattartás

Valamennyi Partnerünk részére az év minden napján 24 órás elérhetőséget biztosítunk. Heti rendszerességgel Megrendelőink telephelyén személyesen is segítséget adunk a felvetődött kérdések azonnali, helyszíni megoldásában. Kis cégünk kiemelt fontosságú eszköznek és célnak tekinti a Partnerekkel való személyes és direkt kapcsolattartást. Hisszük, hogy minden megoldható a személyes párbeszéd, a feladatok tényleges és helyszíni megtapasztalásával, meglévő tapasztalataink segítségével. Szolgáltatásunk részeként Partnereink telephelyén, közvetlenül a kérdések felvetődésekor és alkalmával tudjuk azokat kezelni és szándékaink szerint azonnal megoldani, vagy a megoldást lehetőségeit felkínálni. Munkánk eredménye, hogy Megrendelőink felelős munkatársai kész megoldásokat, már összeállított adatnyilvántartást kapnak, így saját tevékenységükben ténylegesen garantáljuk az észrevétlen, személyes felügyeletünkkel működő komplex hulladékgazdálkodás megvalósítását. Elvünk: napi munkánk legyen észrevétlen, de maximálisan hatékony.

Kategória: Legfrissebb információk | Címke: | Szóljon hozzá most!

Szelektív hulladékgyűjtés

Frakciónként, hasznosítási technológiánként elkülönített hulladékgyűjtést minden esetben a Partner lehetőségeinek, a hulladékok mennyiségének, minőségének és a javasolt rendszer hosszú távú gazdaságosságának függvényében ajánljuk fel. Komplex hulladékgazdálkodási rendszereink legtöbbször egyszerűsítik Partnereink feladatát. A szükséges gyűjtőeszközöket, konténereket, hulladéktömörítő berendezéseket biztosítjuk. A hulladékok utóválogatása lehetővé teszi a csomagolási hulladékok legegyszerűbb gyűjtését Megrendelőink részére. Rendszereink eredményeképpen a ténylegesen nem hasznosítható hulladékok mennyisége jelentősen és azonnal lecsökken. Rendszereink segítségével a hulladékhasznosítási arány ezzel egy időben nyugat-európai szintre emelhető.

Kategória: Legfrissebb információk | Címke: | Hozzászólások kikapcsolva

100% hasznosítás

Cégünk kiemelt feladatnak és kihívásnak tekinti a Partnereinknél keletkező hulladékok -lehetőség és gazdaságosság figyelembe vételével történő- teljes hasznosítását. Tapasztalataink szerint a jelenleg Megrendelőinknél korábban meglévő 5-25 %-os hulladékhasznosítási arányt rendszereinkkel 75-95 %-os hasznosítással tudjuk lényegében azonnal felváltani. Végső környezetvédelmi és gazdasági célunk minden esetben az általunk kezelt hulladékok esetében a példaértékű, akár 100 %-os hulladékhasznosítás elérése.

Kategória: Legfrissebb információk | Címke: | Szóljon hozzá most!